Kőbányai Rendvédelmi Nap – Bemutatkozott a FÖRI is

2018. szeptember elsején immár tizenegyedik alkalommal került megrendezésre a Kőbányai Rendvédelmi Nap, melyen a Fővárosi Önkormányzati Rendészeti Igazgatóság is részt vett.
 
Az eseményre és a színes, változatos programokra, bemutatókra a több százan voltak kíváncsiak. Az érdeklődők a kiállítók segítségével tájékozódhattak a rendészeti munka sokszínűségéről, széles feladatköréről.
A FÖRI sátrainál is sok látogatót köszönthettünk, akik megismerhették az Igazgatóság munkáját, felvilágosítást kaptak az Oktatási Központ feladatairól, és a közterület-felügyelő képzésről. 
Sok nézőt vonzott a Rendészeti Igazgatóság intézkedéstaktikai csoportjának bemutatója, melyet a nap folyamán többször is megtekinthettek az érdeklődők.
Míg a felnőttek a komolyabb témákban merültek el, a gyerekek lelkesen próbálták ki járműveinket, és játékos feladatok alapján bővíthették a közterület rendjével kapcsolatos ismereteiket.
Sikert arattak a Természetvédelmi Őrszolgálat által összeállított ügyességi és memória játékok, ahol a feladatok során sok új ismeretre tettek szert a kicsik és nagyok egyaránt. Kollégáink szívesen  válaszoltak az állatok gondozásával, a természetvédelemmel, természetvédelmi területekkel kapcsolatban feltett kérdésekre is.

További képekért görgessen lejjebb!